Hyra lägenhet i Kristianstad

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kristianstad här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kristianstad som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kristianstad som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kristianstad. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kristianstad kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kristianstad.
Annons:

Hyresvärdar i Kristianstad

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kristianstad vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kristianstad.

Hagal 1 Fastighets AB
V. Storg. 21
291 32 Kristianstad


Bostadsrättsföreningen Väpnaren i Kristianstad
Kung Nils v. 5
291 65 Kristianstad


AB Åhus Sommarstugor
Brötav. 3
291 51 KRISTIANSTAD


Hovby Fastigheter AB
Salixv. 6 A
291 41 Kristianstad

Annons:

Lediga lägenheter i Kristianstad

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kristianstad kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kristianstad från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kristianstad samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kristianstad

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kristianstad kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kristianstad och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kristianstad eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kristianstad

I Kristianstad fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kristianstad av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kristianstad.

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

I Kristianstad fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kristianstad. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kristianstad rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: