Hyra lägenhet i Landskrona

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Landskrona här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Landskrona som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Landskrona som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Landskrona. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Landskrona kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 9 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Landskrona.
Annons:

Hyresvärdar i Landskrona

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Landskrona vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Landskrona.

Landskronahem, AB
Pjäsg. 14
261 45 LANDSKRONA


Lindström Fastigheter AB
Eriksg. 90
261 33 Landskrona


Svenska Hus
N. Långg. 24
261 31 Landskrona


Jinnestål Förvaltning
Svaneg. 5
261 39 Landskrona


HSB Landskrona Ek. För.
Storg. 25
261 31 Landskrona


Bovista
Bredg.
261 35 Landskrona


Marienborg Guesthouse i Landskrona
Säbyg. 13
261 33 Landskrona


Paulssons Fastigheter Öresund AB
Järnvägsg. 25
261 32 LANDSKRONA


Biskopen Fastigheter AB
Gasverksg. 35
261 35 Landskrona

Annons:

Lediga lägenheter i Landskrona

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Landskrona kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Landskrona från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Landskrona samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Landskrona

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Landskrona kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Landskrona och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Landskrona eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Landskrona

I Landskrona fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Landskrona av och nedan finner du en del generell fakta om orten Landskrona.

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

I Landskrona fanns det sammanlagt 9 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Landskrona. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Landskrona rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: