Hyra lägenhet i Limhamn

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Limhamn här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Limhamn som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Limhamn som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Limhamn. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Limhamn kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 6 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Limhamn.
Annons:

Hyresvärdar i Limhamn

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Limhamn vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Limhamn.

Josefssons Fastigheter Limhamn AB
Limhamn
216 13 LIMHAMN


Limhamnsbutiken I Malmö AB
Sveag. 32
216 12 Limhamn


Pelfem, AB
Limhamnsgårdens Allé 8
216 16 Limhamn


Stjernströms Fastighets AB
Odeng. 33
216 14 Limhamn


G Jenisch Förvaltnings AB
Linnég. 141
216 18 Limhamn


KB Kullaberg
Strandg. 7
216 12 Limhamn

Annons:

Lediga lägenheter i Limhamn

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Limhamn kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Limhamn från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Limhamn samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Limhamn

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Limhamn kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Limhamn och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Limhamn eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Limhamn

I Limhamn fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Limhamn av och nedan finner du en del generell fakta om orten Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

I Limhamn fanns det sammanlagt 6 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Limhamn. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Limhamn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: