Hyra lägenhet i Ljungbyhed

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Ljungbyhed här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Ljungbyhed som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Ljungbyhed som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Ljungbyhed. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Ljungbyhed kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Ljungbyhed.
Annons:

Hyresvärdar i Ljungbyhed

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Ljungbyhed vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Ljungbyhed.

Svantessons Fastighets AB
Slättåkra 928
264 53 Ljungbyhed

Annons:

Lediga lägenheter i Ljungbyhed

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Ljungbyhed kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Ljungbyhed från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Ljungbyhed samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Ljungbyhed

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Ljungbyhed kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Ljungbyhed och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Ljungbyhed eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Ljungbyhed

I Ljungbyhed fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Ljungbyhed av och nedan finner du en del generell fakta om orten Ljungbyhed.

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånarantal: 2046, år 2010

I Ljungbyhed fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Ljungbyhed. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Ljungbyhed rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: