Hyra lägenhet i Lomma

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Lomma här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Lomma som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Lomma som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Lomma. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Lomma kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Lomma.
Annons:

Hyresvärdar i Lomma

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Lomma vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Lomma.

Västkustbostäder Helsingborg, AB
Kung Knuts g. 15
234 35 LOMMA


Skärskog Fastigheter
Tullhustorget 10
234 39 LOMMA


Lena Forsberg Förvaltning AB
Sommargatan 30
234 34 Lomma

Annons:

Lediga lägenheter i Lomma

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Lomma kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Lomma från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Lomma samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Lomma

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Lomma kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Lomma och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Lomma eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Lomma

I Lomma fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Lomma av och nedan finner du en del generell fakta om orten Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

I Lomma fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Lomma. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Lomma rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: