Hyra lägenhet i Lönsboda

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Lönsboda här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Lönsboda som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Lönsboda som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Lönsboda. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Lönsboda kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Lönsboda.
Annons:

Hyresvärdar i Lönsboda

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Lönsboda vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Lönsboda.

Bröderna Klemmedssons Fastighets AB
Kyrkhultsv. 4
280 70 LÖNSBODA

Annons:

Lediga lägenheter i Lönsboda

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Lönsboda kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Lönsboda från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Lönsboda samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Lönsboda

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Lönsboda kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Lönsboda och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Lönsboda eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Lönsboda

I Lönsboda fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Lönsboda av och nedan finner du en del generell fakta om orten Lönsboda.

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånarantal: 1903, år 2010

I Lönsboda fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Lönsboda. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Lönsboda rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: