Hyra lägenhet i Lund

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Lund här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Lund som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Lund som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Lund. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Lund kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 6 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Lund.
Annons:

Hyresvärdar i Lund

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Lund vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Lund.

Ikano Fastigheter
Scheelev. 15
223 63 LUND


Veidekke Bostad AB
Kalkstensv. 2
224 78 Lund


Stiftelsen Af Bostäder
Ällingav. 9 C
227 34 LUND


Lunds Nations Studentbostadshus
Agardhsg. 1
223 51 Lund


Östgöta Nation
Adelg. 4
223 50 LUND


Larma Fastighets AB
Mobilv. 10
223 62 Lund

Annons:

Lediga lägenheter i Lund

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Lund kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Lund från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Lund samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Lund

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Lund kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Lund och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Lund eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Lund

I Lund fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Lund av och nedan finner du en del generell fakta om orten Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

I Lund fanns det sammanlagt 6 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Lund. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Lund rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: