Hyra lägenhet i Munka-Ljungby

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Munka-Ljungby här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Munka-Ljungby som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Munka-Ljungby som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Munka-Ljungby. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Munka-Ljungby kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Munka-Ljungby.
Annons:

Hyresvärdar i Munka-Ljungby

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Munka-Ljungby vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Munka-Ljungby.

Bosmart Fastigheter Housetrupps Gård KB
Grimmeredsvägen 26
266 91 Munka-ljungby


Brohus Fastigheter AB
Skelderhusv. 123
266 94 MUNKA-LJUNGBY

Annons:

Lediga lägenheter i Munka-Ljungby

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Munka-Ljungby kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Munka-Ljungby från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Munka-Ljungby samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Munka-Ljungby

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Munka-Ljungby kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Munka-Ljungby och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Munka-Ljungby eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Munka-Ljungby

I Munka-Ljungby fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Munka-Ljungby av och nedan finner du en del generell fakta om orten Munka-Ljungby.

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Yta: 223,32 hektar
Invånarantal: 2840, år 2010

I Munka-Ljungby fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Munka-Ljungby. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Munka-Ljungby rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: