Hyra lägenhet i Ödåkra

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Ödåkra här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Ödåkra som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Ödåkra som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Ödåkra. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Ödåkra kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Ödåkra.
Annons:

Hyresvärdar i Ödåkra

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Ödåkra vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Ödåkra.

Halu Fastighets AB
Lindareg. 25
254 75 ödåkra

Annons:

Lediga lägenheter i Ödåkra

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Ödåkra kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Ödåkra från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Ödåkra samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Ödåkra

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Ödåkra kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Ödåkra och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Ödåkra eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Ödåkra

I Ödåkra fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Ödåkra av och nedan finner du en del generell fakta om orten Ödåkra.

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

I Ödåkra fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Ödåkra. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Ödåkra rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: