Hyra lägenhet i Önnestad

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Önnestad här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Önnestad som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Önnestad som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Önnestad. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Önnestad kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Önnestad.
Annons:

Hyresvärdar i Önnestad

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Önnestad vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Önnestad.

Peter Thulin Fastighets-
G. Skoglösav. 98
291 93 önnestad

Annons:

Lediga lägenheter i Önnestad

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Önnestad kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Önnestad från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Önnestad samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Önnestad

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Önnestad kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Önnestad och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Önnestad eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Önnestad

I Önnestad fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Önnestad av och nedan finner du en del generell fakta om orten Önnestad.

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånarantal: 1378, år 2010

I Önnestad fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Önnestad. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Önnestad rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: