Hyra lägenhet i Örkelljunga

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Örkelljunga här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Örkelljunga som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Örkelljunga som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Örkelljunga. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Örkelljunga kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Örkelljunga.
Annons:

Hyresvärdar i Örkelljunga

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Örkelljunga vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Örkelljunga.

Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 3
286 37 örkelljunga


Örkelljungabostäder AB
Storg. 6
286 37 örkelljunga

Annons:

Lediga lägenheter i Örkelljunga

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Örkelljunga kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Örkelljunga från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Örkelljunga samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Örkelljunga

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Örkelljunga kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Örkelljunga och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Örkelljunga eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Örkelljunga

I Örkelljunga fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Örkelljunga av och nedan finner du en del generell fakta om orten Örkelljunga.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

I Örkelljunga fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Örkelljunga. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Örkelljunga rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: