Hyra lägenhet i Osby

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Osby här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Osby som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Osby som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Osby. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Osby kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Osby.
Annons:

Hyresvärdar i Osby

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Osby vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Osby.

Osbybostäder AB
Parkg. 1
283 31 Osby


Boo-Staden Osbysjön AB
Karl Johans Väg 38
283 45 OSBY

Annons:

Lediga lägenheter i Osby

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Osby kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Osby från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Osby samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Osby

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Osby kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Osby och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Osby eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Osby

I Osby fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Osby av och nedan finner du en del generell fakta om orten Osby.

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

I Osby fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Osby. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Osby rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: