Hyra lägenhet i Oxie

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Oxie här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Oxie som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Oxie som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Oxie. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Oxie kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Oxie.
Annons:

Hyresvärdar i Oxie

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Oxie vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Oxie.

Hyreskonsortiet Albanium
Lockarps Kyrkov. 50 B
238 41 OXIE


P Och Son Hyresfastigheter AB
Kapplandsg. 18
238 41 OXIE

Annons:

Lediga lägenheter i Oxie

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Oxie kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Oxie från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Oxie samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Oxie

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Oxie kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Oxie och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Oxie eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Oxie

I Oxie fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Oxie av och nedan finner du en del generell fakta om orten Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

I Oxie fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Oxie. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Oxie rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: