Hyra lägenhet i Perstorp

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Perstorp här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Perstorp som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Perstorp som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Perstorp. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Perstorp kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Perstorp.
Annons:

Hyresvärdar i Perstorp

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Perstorp vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Perstorp.

Perstorps Bostäder AB
Torgg. 3
284 31 PERSTORP

Annons:

Lediga lägenheter i Perstorp

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Perstorp kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Perstorp från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Perstorp samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Perstorp

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Perstorp kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Perstorp och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Perstorp eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Perstorp

I Perstorp fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Perstorp av och nedan finner du en del generell fakta om orten Perstorp.

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

I Perstorp fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Perstorp. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Perstorp rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: