Hyra lägenhet i Sjöbo

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Sjöbo här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Sjöbo som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Sjöbo som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Sjöbo. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Sjöbo kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Sjöbo.
Annons:

Hyresvärdar i Sjöbo

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Sjöbo vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Sjöbo.

LENY Fastighets AB
G. Torg 5
275 30 Sjöbo


Svensk Fastighetsförmedling
Järnvägsg. 1
275 30 Sjöbo

Annons:

Lediga lägenheter i Sjöbo

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Sjöbo kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Sjöbo från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Sjöbo samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Sjöbo

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Sjöbo kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Sjöbo och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Sjöbo eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Sjöbo

I Sjöbo fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Sjöbo av och nedan finner du en del generell fakta om orten Sjöbo.

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

I Sjöbo fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Sjöbo. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Sjöbo rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: