Hyra lägenhet i Skanör

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Skanör här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Skanör som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Skanör som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Skanör. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Skanör kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Skanör.
Annons:

Hyresvärdar i Skanör

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Skanör vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Skanör.

Förvaltnings AB Mellangatan
Kaptensg. 7
239 30 SKANÖR


Fastighets AB Jacks Hörna
Hamng. 10
239 30 SKANÖR

Annons:

Lediga lägenheter i Skanör

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Skanör kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Skanör från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Skanör samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Skanör

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Skanör kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Skanör och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Skanör eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Skanör

I Skanör fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Skanör av och nedan finner du en del generell fakta om orten Skanör.

Skanör är en ort som ligger på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Tätorten Skanör med Falsterbo består av Skanör och tvillingorten Falsterbo. Orterna växte ihop på 1960-talet. Både Skanör och Falsterbo blev städer på grund av medeltidens blomstrande sillfiske.

Yta:
Invånarantal: 7265, år 2010

I Skanör fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Skanör. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Skanör rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: