Hyra lägenhet i Skurup

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Skurup här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Skurup som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Skurup som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Skurup. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Skurup kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 9 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Skurup.
Annons:

Hyresvärdar i Skurup

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Skurup vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Skurup.

Skurupshem AB
S. Kungsg. 1
274 35 SKURUP


Finanshuset AB
Järnvägsg. 1 B
274 34 Skurup


Fagerhyltan Fastigheter 1 AB
Masking. 1
274 30 Skurup


C J Åkesson Fastighetsförvaltning AB
Kyrkog. 19
274 34 Skurup


Blekebo AB
Söderg. 58
274 34 Skurup


Klippancentrum Fastighets AB
Järnvägsg. 1 A
274 34 Skurup


Fastighetsaktiebolaget Bjurling
St. Torgg. 3
274 34 Skurup


Ask Fastighetsförmedling AB
Lilla Torggatan 9 C
274 34 Skurup


Svensk Fastighetsförmedling
Järnvägsg. 15
274 34 Skurup

Annons:

Lediga lägenheter i Skurup

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Skurup kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Skurup från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Skurup samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Skurup

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Skurup kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Skurup och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Skurup eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Skurup

I Skurup fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Skurup av och nedan finner du en del generell fakta om orten Skurup.

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

I Skurup fanns det sammanlagt 9 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Skurup. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Skurup rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: