Hyra lägenhet i Svalöv

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Svalöv här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Svalöv som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Svalöv som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Svalöv. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Svalöv kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Svalöv.
Annons:

Hyresvärdar i Svalöv

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Svalöv vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Svalöv.

SvalövsBostäder AB
Herrevadsg. 18 B
268 31 SVALÖV


Lodco Förvaltnings AB
Järnvägsg. 9
268 31 SVALÖV


Skånefastigheter I Svalöv AB
Företagareg. 7
268 33 SVALÖV

Annons:

Lediga lägenheter i Svalöv

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Svalöv kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Svalöv från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Svalöv samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Svalöv

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Svalöv kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Svalöv och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Svalöv eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Svalöv

I Svalöv fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Svalöv av och nedan finner du en del generell fakta om orten Svalöv.

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånarantal: 3633, år 2010

I Svalöv fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Svalöv. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Svalöv rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: