Hyra lägenhet i Svedala

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Svedala här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Svedala som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Svedala som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Svedala. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Svedala kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Svedala.
Annons:

Hyresvärdar i Svedala

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Svedala vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Svedala.

Svedalahem
Verkstadsg. 1
233 51 Svedala


Dalaborg Fastighets AB
Guletorpsv. 27
233 35 Svedala


Atumne Förvaltnings AB
Bankg. 22
233 31 Svedala

Annons:

Lediga lägenheter i Svedala

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Svedala kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Svedala från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Svedala samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Svedala

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Svedala kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Svedala och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Svedala eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Svedala

I Svedala fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Svedala av och nedan finner du en del generell fakta om orten Svedala.

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

I Svedala fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Svedala. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Svedala rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons:

Hitta lediga lägenheter i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hyresvärdar och fastighetsägare som kan hjälpa dig med att hyra lägenhet.