Hyra lägenhet i Ystad

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Ystad här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Ystad som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Ystad som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Ystad. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Ystad kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Ystad.
Annons:

Hyresvärdar i Ystad

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Ystad vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Ystad.

Fastigheten Svea 32 I Tomelilla, AB
Militärv. 2
271 39 YSTAD


Ystadbostäder AB
Stortorget 2
271 43 Ystad


Leif Mattissons fastighetsförvaltning AB
N. Koboltg. 1
271 39 YSTAD

Annons:

Lediga lägenheter i Ystad

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Ystad kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Ystad från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Ystad samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Ystad

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Ystad kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Ystad och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Ystad eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Ystad

I Ystad fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Ystad av och nedan finner du en del generell fakta om orten Ystad.

Ystad är centralort i Ystads kommun i Skåne län. Tätorten Ystad ligger på Skånes sydkust. Ystad brukar ses som den stad i Skåne där bebyggelse från senmedeltid till 1700-tal bevarats bäst. Viktiga inkomstkällor är hamnverksamhet och turism.

Yta: 865,48 hektar
Invånarantal: 18350, år 2010

I Ystad fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Ystad. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Ystad rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: