Hyra lägenhet i Flen

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Flen här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Flen som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Flen som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Flen. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Flen kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 5 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Flen.
Annons:

Hyresvärdar i Flen

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Flen vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Flen.

Sofielund
Drottningg. 11
642 37 FLEN


Flens Bostads AB
Storg. 23
642 37 FLEN


Peab
Orrög. 15
642 32 Flen


AB Sofielunds Fastigheter
Drottningg. 11
642 37 FLEN


TKP Förvaltnings AB
Vasag. 8
642 36 Flen

Annons:

Lediga lägenheter i Flen

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Flen kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Flen från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Flen samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Flen

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Flen kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Flen och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Flen eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Flen

I Flen fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Flen av och nedan finner du en del generell fakta om orten Flen.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

I Flen fanns det sammanlagt 5 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Flen. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Flen rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Södermanland.
Annons: