Hyra lägenhet i Katrineholm

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Katrineholm här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Katrineholm som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Katrineholm som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Katrineholm. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Katrineholm kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Katrineholm.
Annons:

Hyresvärdar i Katrineholm

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Katrineholm vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Katrineholm.

Katrineholms Fastighets AB
Tegnérv. 26
641 32 Katrineholm


HyresHuset Olivgården
Tingshusg. 6
641 45 Katrineholm


Oliven Fastighets AB
Brunnsg. 3 A
641 45 Katrineholm

Annons:

Lediga lägenheter i Katrineholm

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Katrineholm kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Katrineholm från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Katrineholm samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Katrineholm

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Katrineholm kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Katrineholm och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Katrineholm eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Katrineholm

I Katrineholm fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Katrineholm av och nedan finner du en del generell fakta om orten Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

I Katrineholm fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Katrineholm. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Katrineholm rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Södermanland.
Annons: