Hyra lägenhet i Åkersberga

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Åkersberga här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Åkersberga som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Åkersberga som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Åkersberga. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Åkersberga kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Åkersberga.
Annons:

Hyresvärdar i Åkersberga

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Åkersberga vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Åkersberga.

Armada Bostäder AB
Hackstav. 22
184 31 ÅKERSBERGA


Östra Ryds Förvaltnings AB
Rydbohemmet
184 94 åkersberga


Österskärs Fastighets AB
Sågv. 11 C
184 40 ÅKERSBERGA

Annons:

Lediga lägenheter i Åkersberga

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Åkersberga kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Åkersberga från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Åkersberga samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Åkersberga

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Åkersberga kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Åkersberga och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Åkersberga eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Åkersberga

I Åkersberga fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Åkersberga av och nedan finner du en del generell fakta om orten Åkersberga.

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

I Åkersberga fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Åkersberga. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Åkersberga rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: