Hyra lägenhet i Älvsjö

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Älvsjö här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Älvsjö som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Älvsjö som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Älvsjö. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Älvsjö kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Älvsjö.
Annons:

Hyresvärdar i Älvsjö

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Älvsjö vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Älvsjö.

Fastighetsbolaget Kidet AB
Vibyholmsv. 7
125 70 älvsjö


C & C Dahl Fastigheter AB
Svartlösav. 181
125 56 älvsjö


Designoma Fastighets AB
Karlslundsv. 27
125 52 älvsjö

Annons:

Lediga lägenheter i Älvsjö

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Älvsjö kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Älvsjö från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Älvsjö samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Älvsjö

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Älvsjö kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Älvsjö och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Älvsjö eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Älvsjö

I Älvsjö fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Älvsjö av och nedan finner du en del generell fakta om orten Älvsjö.

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

I Älvsjö fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Älvsjö. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Älvsjö rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons:

Hitta lediga lägenheter i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hyresvärdar och fastighetsägare som kan hjälpa dig med att hyra lägenhet.