Hyra lägenhet i Årsta

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Årsta här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Årsta som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Årsta som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Årsta. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Årsta kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Årsta.
Annons:

Hyresvärdar i Årsta

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Årsta vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Årsta.

Fastighetsbolaget Grimsmyrheden AB
Årstav. 5
120 50 årsta


HTA Fastigheter AB
Marviksv. 12
120 39 ÅRSTA


Svensk Fastighetsförmedling AB
Hjälmarsv. 31
120 53 ÅRSTA

Annons:

Lediga lägenheter i Årsta

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Årsta kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Årsta från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Årsta samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Årsta

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Årsta kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Årsta och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Årsta eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Årsta

I Årsta fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Årsta av och nedan finner du en del generell fakta om orten Årsta.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

I Årsta fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Årsta. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Årsta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: