Hyra lägenhet i Bandhagen

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Bandhagen här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Bandhagen som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Bandhagen som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Bandhagen. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Bandhagen kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Bandhagen.
Annons:

Hyresvärdar i Bandhagen

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Bandhagen vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Bandhagen.

Åke Andersson Förvaltnings AB
Götlundag. 28
124 71 BANDHAGEN


Pålsundet Fastighets AB
Hagsätra Torg 3
124 73 BANDHAGEN


AB Familjebostäder
Önskehemsg. 34
124 54 Bandhagen


AB Lisspersgården
Trollesundsv. 33
124 32 Bandhagen

Annons:

Lediga lägenheter i Bandhagen

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Bandhagen kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Bandhagen från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Bandhagen samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Bandhagen

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Bandhagen kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Bandhagen och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Bandhagen eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Bandhagen

I Bandhagen fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Bandhagen av och nedan finner du en del generell fakta om orten Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

I Bandhagen fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Bandhagen. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Bandhagen rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: