Hyra lägenhet i Bromma

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Bromma här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Bromma som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Bromma som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Bromma. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Bromma kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 10 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Bromma.
Annons:

Hyresvärdar i Bromma

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Bromma vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Bromma.

SKB, Stockholms Kooperativa Bostadsförening
Drottningholmsv. 320
167 31 Bromma


Svenska Hus
Ranhammarsv. 20
168 67 Bromma


Tullie Fastigheter AB
Asbjörnsens väg 37
167 61 BROMMA


Svensk Fastighetsförmedling
Drottningholmsv. 334
168 73 BROMMA


Ip Mäklartjänst
Alpv. 10
168 65 Bromma


Qa Fastigheter Bromma AB
Mossv. 1
167 56 BROMMA


Bostadsrättsföreningen Brickbandet
Galonv. 40 C
168 73 BROMMA


Metropol Fastighets AB
Alviksv. 41
167 53 Bromma


Yjon Fastigheter AB
Badelundav. 9
168 56 Bromma


FastighetsAB Geten Nr 17
Karlsbodav. 9
168 67 Bromma

Annons:

Lediga lägenheter i Bromma

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Bromma kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Bromma från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Bromma samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Bromma

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Bromma kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Bromma och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Bromma eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Bromma

I Bromma fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Bromma av och nedan finner du en del generell fakta om orten Bromma.

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

I Bromma fanns det sammanlagt 10 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Bromma. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Bromma rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: