Hyra lägenhet i Djursholm

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Djursholm här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Djursholm som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Djursholm som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Djursholm. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Djursholm kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Djursholm.
Annons:

Hyresvärdar i Djursholm

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Djursholm vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Djursholm.

Förvaltnings AB Björkbacken
Skärsnäsv. 14
182 63 Djursholm


Technius Fastigheter AB
Drottv. 7 A
182 64 DJURSHOLM

Annons:

Lediga lägenheter i Djursholm

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Djursholm kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Djursholm från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Djursholm samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Djursholm

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Djursholm kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Djursholm och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Djursholm eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Djursholm

I Djursholm fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Djursholm av och nedan finner du en del generell fakta om orten Djursholm.

Djursholm är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse utgör en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Stora och Lilla Värtan.

Yta:
Invånarantal: , år

I Djursholm fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Djursholm. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Djursholm rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: