Hyra lägenhet i Drottningholm

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Drottningholm här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Drottningholm som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Drottningholm som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Drottningholm. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Drottningholm kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Drottningholm.
Annons:

Hyresvärdar i Drottningholm

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Drottningholm vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Drottningholm.

Skålpundet Fastigheter AB
Ängsholmen LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


Lunda Gård Förvaltnings AB
Lunda Gård
178 93 DROTTNINGHOLM

Annons:

Lediga lägenheter i Drottningholm

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Drottningholm kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Drottningholm från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Drottningholm samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Drottningholm

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Drottningholm kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Drottningholm och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Drottningholm eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Drottningholm

I Drottningholm fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Drottningholm av och nedan finner du en del generell fakta om orten Drottningholm.

Drottningholm är en tätort på Lovön i Mälaren som ligger i Ekerö kommun i Stockholms län. Drottningholm har broförbindelse med Nockeby i Stockholm genom Drottningholmsbron och Nockebybron (länsväg 261).

Yta: 147,06 hektar
Invånarantal: 398, år 2010

I Drottningholm fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Drottningholm. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Drottningholm rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: