Hyra lägenhet i Ekerö

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Ekerö här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Ekerö som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Ekerö som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Ekerö. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Ekerö kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Ekerö.
Annons:

Hyresvärdar i Ekerö

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Ekerö vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Ekerö.

Ekerö Bostäder AB
Ekuddsv. 42
178 34 EKERÖ


Weimer Fastighets AB
Sjöängsv. 12
178 32 EKERÖ

Annons:

Lediga lägenheter i Ekerö

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Ekerö kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Ekerö från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Ekerö samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Ekerö

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Ekerö kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Ekerö och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Ekerö eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Ekerö

I Ekerö fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Ekerö av och nedan finner du en del generell fakta om orten Ekerö.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

I Ekerö fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Ekerö. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Ekerö rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: