Hyra lägenhet i Farsta

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Farsta här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Farsta som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Farsta som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Farsta. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Farsta kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Farsta.
Annons:

Hyresvärdar i Farsta

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Farsta vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Farsta.

Svensk Fastighetsförmedling
Farstav. 103
123 32 Farsta


Solna Hus AB
Skuggvägen 9
123 52 Farsta

Annons:

Lediga lägenheter i Farsta

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Farsta kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Farsta från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Farsta samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Farsta

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Farsta kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Farsta och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Farsta eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Farsta

I Farsta fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Farsta av och nedan finner du en del generell fakta om orten Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

I Farsta fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Farsta. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Farsta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: