Hyra lägenhet i Hägersten

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Hägersten här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Hägersten som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Hägersten som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Hägersten. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Hägersten kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Hägersten.
Annons:

Hyresvärdar i Hägersten

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Hägersten vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Hägersten.

Bostadsföreningen Apelträdet U P A
Båtsmanskroken 36
129 40 HÄGERSTEN


AB Stockholmshem
Folkparksv. 79
126 77 Hägersten


Södertörns Förvaltnings AB
Sedelv. 1
129 32 Hägersten

Annons:

Lediga lägenheter i Hägersten

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Hägersten kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Hägersten från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Hägersten samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Hägersten

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Hägersten kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Hägersten och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Hägersten eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Hägersten

I Hägersten fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Hägersten av och nedan finner du en del generell fakta om orten Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

I Hägersten fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Hägersten. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Hägersten rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: