Hyra lägenhet i Hallstavik

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Hallstavik här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Hallstavik som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Hallstavik som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Hallstavik. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Hallstavik kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Hallstavik.
Annons:

Hyresvärdar i Hallstavik

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Hallstavik vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Hallstavik.

Roslagsbostäder AB
Gottstav. 8
763 41 Hallstavik


Herräng I Norrtälje Fastighets AB
Järingevägen 72
763 91 HALLSTAVIK


Norrtälje A Fastigheter AB
Hantverkarv. 9
763 43 Hallstavik


A Fastigheter
Hantverkarv. 9
763 43 Hallstavik

Annons:

Lediga lägenheter i Hallstavik

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Hallstavik kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Hallstavik från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Hallstavik samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Hallstavik

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Hallstavik kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Hallstavik och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Hallstavik eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Hallstavik

I Hallstavik fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Hallstavik av och nedan finner du en del generell fakta om orten Hallstavik.

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

I Hallstavik fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Hallstavik. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Hallstavik rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: