Hyra lägenhet i Handen

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Handen här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Handen som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Handen som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Handen. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Handen kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Handen.
Annons:

Hyresvärdar i Handen

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Handen vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Handen.

Haninge Bostäder AB
Rudsjöterrassen 2
136 40 Handen


Trångsunds Fastighetsförvaltning AB
Anläggarv. 32
136 44 Handen


Stena Fastigheter Haninge KB
Poseidons Torg 4
136 46 Handen

Annons:

Lediga lägenheter i Handen

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Handen kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Handen från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Handen samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Handen

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Handen kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Handen och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Handen eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Handen

I Handen fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Handen av och nedan finner du en del generell fakta om orten Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

I Handen fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Handen. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Handen rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: