Hyra lägenhet i Järfälla

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Järfälla här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Järfälla som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Järfälla som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Järfälla. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Järfälla kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Järfälla.
Annons:

Hyresvärdar i Järfälla

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Järfälla vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Järfälla.

Jacobssons Fastighetsförvaltning AB
Skimmelv. 1
177 39 Järfälla


Järfällahus AB
Drabantv. 2 Jakobsberg Centrum
177 50 JÄRFÄLLA


Svensk Fastighetsförmedling
Gjutarplan 27
176 71 JÄRFÄLLA

Annons:

Lediga lägenheter i Järfälla

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Järfälla kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Järfälla från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Järfälla samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Järfälla

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Järfälla kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Järfälla och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Järfälla eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Järfälla

I Järfälla fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Järfälla av och nedan finner du en del generell fakta om orten Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

I Järfälla fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Järfälla. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Järfälla rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: