Hyra lägenhet i Järna

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Järna här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Järna som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Järna som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Järna. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Järna kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Järna.
Annons:

Hyresvärdar i Järna

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Järna vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Järna.

Stiftelsen Solåkrabyns Bostäder
Solåkrabyn
153 91 JÄRNA


Bostadsstiftelsen Haganäs
N. Järnvägsg. 17
153 37 JÄRNA

Annons:

Lediga lägenheter i Järna

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Järna kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Järna från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Järna samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Järna

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Järna kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Järna och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Järna eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Järna

I Järna fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Järna av och nedan finner du en del generell fakta om orten Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

I Järna fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Järna. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Järna rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: