Hyra lägenhet i Johanneshov

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Johanneshov här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Johanneshov som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Johanneshov som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Johanneshov. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Johanneshov kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Johanneshov.
Annons:

Hyresvärdar i Johanneshov

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Johanneshov vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Johanneshov.

Castellum
Tjurhornsgränd 6
121 63 Johanneshov


Bobeko Förvaltning AB
Lidköpingsv. 79
121 39 JOHANNESHOV


HB Porlabacken 17
Johan Printz v. 14
121 46 JOHANNESHOV

Annons:

Lediga lägenheter i Johanneshov

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Johanneshov kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Johanneshov från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Johanneshov samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Johanneshov

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Johanneshov kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Johanneshov och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Johanneshov eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Johanneshov

I Johanneshov fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Johanneshov av och nedan finner du en del generell fakta om orten Johanneshov.

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

I Johanneshov fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Johanneshov. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Johanneshov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: