Hyra lägenhet i Kista

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kista här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kista som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kista som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kista. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kista kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kista.
Annons:

Hyresvärdar i Kista

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kista vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kista.

Micasa Fastigheter i Stockholm AB
Nordkapsg. 3
164 36 Kista


Svea Boende, AB
Isafjordsg. 39 B
164 40 KISTA

Annons:

Lediga lägenheter i Kista

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kista kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kista från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kista samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kista

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kista kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kista och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kista eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kista

I Kista fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kista av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

I Kista fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kista. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kista rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: