Hyra lägenhet i Kungsängen

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kungsängen här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kungsängen som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kungsängen som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kungsängen. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kungsängen kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kungsängen.
Annons:

Hyresvärdar i Kungsängen

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kungsängen vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kungsängen.

Upplands-Bro Fastighetsservice
Saltstigen 15
196 33 KUNGSÄNGEN

Annons:

Lediga lägenheter i Kungsängen

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kungsängen kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kungsängen från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kungsängen samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kungsängen

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kungsängen kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kungsängen och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kungsängen eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kungsängen

I Kungsängen fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kungsängen av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

I Kungsängen fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kungsängen. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kungsängen rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: