Hyra lägenhet i Lidingö

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Lidingö här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Lidingö som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Lidingö som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Lidingö. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Lidingö kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Lidingö.
Annons:

Hyresvärdar i Lidingö

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Lidingö vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Lidingö.

John Mattson Fastighets AB
Larsbergsv. 10
181 39 Lidingö


Hem & Hus Sundström AB
Vasav. 78
181 41 LIDINGÖ


Fastighets AB Saxum
Stockholmsv. 60
181 42 Lidingö

Annons:

Lediga lägenheter i Lidingö

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Lidingö kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Lidingö från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Lidingö samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Lidingö

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Lidingö kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Lidingö och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Lidingö eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Lidingö

I Lidingö fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Lidingö av och nedan finner du en del generell fakta om orten Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

I Lidingö fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Lidingö. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Lidingö rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: