Hyra lägenhet i Ljusterö

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Ljusterö här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Ljusterö som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Ljusterö som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Ljusterö. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Ljusterö kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Ljusterö.
Annons:

Hyresvärdar i Ljusterö

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Ljusterö vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Ljusterö.

Svensk Fastighetsförmedling
Ljusterö Torg 2
184 95 LJUSTERÖ

Annons:

Lediga lägenheter i Ljusterö

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Ljusterö kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Ljusterö från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Ljusterö samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Ljusterö

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Ljusterö kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Ljusterö och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Ljusterö eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Ljusterö

I Ljusterö fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Ljusterö av och nedan finner du en del generell fakta om orten Ljusterö.

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

I Ljusterö fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Ljusterö. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Ljusterö rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: