Hyra lägenhet i Märsta

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Märsta här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Märsta som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Märsta som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Märsta. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Märsta kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 5 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Märsta.
Annons:

Hyresvärdar i Märsta

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Märsta vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Märsta.

SigtunaHem AB
Stationsgatan 6A
195 40 MÄRSTA


Skepptuna Fastigheter AB
Skepptuna
195 93 MÄRSTA


Bostadsrättsföreningen Tallen, HSB
Balderg. 16
195 51 MÄRSTA


Markarydsbostäder I Stockholm AB
Tingvallav. 9 M
195 31 MÄRSTA


Fastighetsbolaget Flyghuset AB
Odensalav. 82
195 43 Märsta

Annons:

Lediga lägenheter i Märsta

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Märsta kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Märsta från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Märsta samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Märsta

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Märsta kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Märsta och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Märsta eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Märsta

I Märsta fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Märsta av och nedan finner du en del generell fakta om orten Märsta.

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

I Märsta fanns det sammanlagt 5 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Märsta. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Märsta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: