Hyra lägenhet i Norrtälje

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Norrtälje här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Norrtälje som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Norrtälje som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Norrtälje. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Norrtälje kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Norrtälje.
Annons:

Hyresvärdar i Norrtälje

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Norrtälje vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Norrtälje.

Roslagsbostäder AB
Lommarv. 1
761 52 Norrtälje


Svensk Fastighetsförmedling
Kyrkog. 8
761 30 Norrtälje


Norrtälje Bostäder AB
Planetv. 66
761 64 NORRTÄLJE


Räfsja Fastigheter AB
Bygärdet 27 B
761 97 NORRTÄLJE

Annons:

Lediga lägenheter i Norrtälje

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Norrtälje kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Norrtälje från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Norrtälje samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Norrtälje

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Norrtälje kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Norrtälje och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Norrtälje eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Norrtälje

I Norrtälje fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Norrtälje av och nedan finner du en del generell fakta om orten Norrtälje.

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

I Norrtälje fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Norrtälje. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Norrtälje rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons:

Hitta lediga lägenheter i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hyresvärdar och fastighetsägare som kan hjälpa dig med att hyra lägenhet.