Hyra lägenhet i Nynäshamn

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Nynäshamn här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Nynäshamn som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Nynäshamn som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Nynäshamn. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Nynäshamn kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 7 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Nynäshamn.
Annons:

Hyresvärdar i Nynäshamn

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Nynäshamn vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Nynäshamn.

Arne Carlsson Förvaltnings AB
Stadshusplatsen 2 B
149 30 Nynäshamn


Svensk Fastighetsförmedling
Centralg. 12
149 32 Nynäshamn


Nynäshamnsbostäder AB
Lövlundsv. 8 A
149 30 Nynäshamn


Nynäshamn Fastighet AB
Grevg. 20 G
149 34 Nynäshamn


Rappsta Fastighets AB
Åkerv. 12
149 45 Nynäshamn


Åke Sjödin Fastigheter
Strandgårdsv. 8
149 34 Nynäshamn


Rolf Sohlberg Förvaltnings AB
Centralg. 6
149 32 Nynäshamn

Annons:

Lediga lägenheter i Nynäshamn

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Nynäshamn kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Nynäshamn från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Nynäshamn samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Nynäshamn

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Nynäshamn kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Nynäshamn och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Nynäshamn eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Nynäshamn

I Nynäshamn fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Nynäshamn av och nedan finner du en del generell fakta om orten Nynäshamn.

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

I Nynäshamn fanns det sammanlagt 7 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Nynäshamn. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Nynäshamn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: