Hyra lägenhet i Rimbo

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Rimbo här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Rimbo som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Rimbo som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Rimbo. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Rimbo kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Rimbo.
Annons:

Hyresvärdar i Rimbo

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Rimbo vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Rimbo.

Roslagsbostäder AB
Centralv. 6
762 31 Rimbo


Riflex Bostäder AB
Vallbyv. 20
762 51 Rimbo

Annons:

Lediga lägenheter i Rimbo

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Rimbo kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Rimbo från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Rimbo samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Rimbo

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Rimbo kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Rimbo och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Rimbo eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Rimbo

I Rimbo fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Rimbo av och nedan finner du en del generell fakta om orten Rimbo.

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

I Rimbo fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Rimbo. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Rimbo rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: