Hyra lägenhet i Saltsjö-Boo

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Saltsjö-Boo här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Saltsjö-Boo som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Saltsjö-Boo som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Saltsjö-Boo. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Saltsjö-Boo kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 5 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Saltsjö-Boo.
Annons:

Hyresvärdar i Saltsjö-Boo

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Saltsjö-Boo vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Saltsjö-Boo.

Odrakir Fastighets AB
Nygärdesv. 20
132 39 SALTSJÖ-BOO


Boo Bra I Nacka, AB
Åbroddsv. 1
132 37 SALTSJÖ-BOO


Sgl Fastighets AB
Värmdöv. 738
132 35 SALTSJÖ-BOO


Dhkd Fastighets AB
Dragonv. 8
132 47 Saltsjö-boo


Kullerstads Fastighets AB
Värmdöv. 738
132 35 SALTSJÖ-BOO

Annons:

Lediga lägenheter i Saltsjö-Boo

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Saltsjö-Boo kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Saltsjö-Boo från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Saltsjö-Boo samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Saltsjö-Boo

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Saltsjö-Boo kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Saltsjö-Boo och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Saltsjö-Boo eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Saltsjö-Boo

I Saltsjö-Boo fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Saltsjö-Boo av och nedan finner du en del generell fakta om orten Saltsjö-Boo.

Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Yta: 1 625,93 hektar
Invånarantal: 24 052, år 2010

I Saltsjö-Boo fanns det sammanlagt 5 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Saltsjö-Boo. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Saltsjö-Boo rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: