Hyra lägenhet i Saltsjöbaden

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Saltsjöbaden här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Saltsjöbaden som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Saltsjöbaden som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Saltsjöbaden. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Saltsjöbaden kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 6 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Saltsjöbaden.
Annons:

Hyresvärdar i Saltsjöbaden

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Saltsjöbaden vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Saltsjöbaden.

Dalafors Fastigheter AB
Nyponv. 6
133 34 Saltsjöbaden


Mantena Fastighetsförvaltning AB
Ravinv. 20
133 36 Saltsjöbaden


Grandgårdarna Fastighets AB
Syrenparken 7
133 35 SALTSJÖBADEN


Prodelon Fastigheter AB
Sjökullens v. 4
133 35 SALTSJÖBADEN


Arrhenius Förvaltnings AB
Vikv. 15
133 35 SALTSJÖBADEN


Stena Fastigheter Nacka AB
Fisksätrav. 30
133 42 SALTSJÖBADEN

Annons:

Lediga lägenheter i Saltsjöbaden

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Saltsjöbaden kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Saltsjöbaden från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Saltsjöbaden samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Saltsjöbaden

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Saltsjöbaden kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Saltsjöbaden och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Saltsjöbaden eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Saltsjöbaden

I Saltsjöbaden fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Saltsjöbaden av och nedan finner du en del generell fakta om orten Saltsjöbaden.

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånarantal: 9 491, år 2010

I Saltsjöbaden fanns det sammanlagt 6 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Saltsjöbaden. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Saltsjöbaden rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: