Hyra lägenhet i Skå

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Skå här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Skå som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Skå som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Skå. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Skå kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Skå.
Annons:

Hyresvärdar i Skå

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Skå vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Skå.

Gosurf AB
Färentunav. 101
179 75 SKÅ

Annons:

Lediga lägenheter i Skå

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Skå kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Skå från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Skå samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Skå

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Skå kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Skå och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Skå eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Skå

I Skå fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Skå av och nedan finner du en del generell fakta om orten Skå.

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

I Skå fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Skå. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Skå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: