Hyra lägenhet i Skärholmen

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Skärholmen här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Skärholmen som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Skärholmen som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Skärholmen. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Skärholmen kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Skärholmen.
Annons:

Hyresvärdar i Skärholmen

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Skärholmen vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Skärholmen.

Card Fastigheter AB
Murmästarv. 21
127 35 Skärholmen


AB Stockholmshem
Måsholmstorget 16
127 48 Skärholmen


Stena Fastigheter Stockholm AB
Tempelriddarvägen
127 60 Skärholmen


Sanna Hem AB
Båtholmsbacken 5
127 42 Skärholmen

Annons:

Lediga lägenheter i Skärholmen

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Skärholmen kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Skärholmen från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Skärholmen samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Skärholmen

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Skärholmen kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Skärholmen och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Skärholmen eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Skärholmen

I Skärholmen fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Skärholmen av och nedan finner du en del generell fakta om orten Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

I Skärholmen fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Skärholmen. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Skärholmen rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: