Hyra lägenhet i Skarpnäck

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Skarpnäck här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Skarpnäck som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Skarpnäck som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Skarpnäck. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Skarpnäck kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Skarpnäck.
Annons:

Hyresvärdar i Skarpnäck

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Skarpnäck vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Skarpnäck.

AB Stockholmshem
Skarpnäcks Torg 8
128 33 SKARPNÄCK


Björkviks Fastigheter AB
Flygfältsg. 4 B
128 30 Skarpnäck

Annons:

Lediga lägenheter i Skarpnäck

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Skarpnäck kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Skarpnäck från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Skarpnäck samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Skarpnäck

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Skarpnäck kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Skarpnäck och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Skarpnäck eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Skarpnäck

I Skarpnäck fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Skarpnäck av och nedan finner du en del generell fakta om orten Skarpnäck.

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

I Skarpnäck fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Skarpnäck. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Skarpnäck rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: